Gezondheidscentrum InGang15 Hilversum Diëtetiek Imgrid Faber de Roos                     

Lichaamsgerichte Psychologie

Er is een hoop werk te doen op het vlak van onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Veel mensen worstelen in deze intense tijd waarin we leven. Een hoop trauma leeft nog voort in onze lichamen en niet zelden al generaties lang. Vaak uit dat zich in (lichamelijke of geestelijke) klachten. Het is de kunst om te gaan leren luisteren naar wat ons lichaam en onze gevoelens ons werkelijk te vertellen hebben

Ik ben blij om mensen hierin te kunnen bijstaan in mijn praktijk bij Ingang 15, waar ik de brug wil slaan tussen het regulieren en complementaire gebied.

Na mijn studie klinische psychologie (Rijksuniversiteit Groningen) ben ik me in de afgelopen 15 jaar steeds meer gaan verdiepen in het ervaringsgericht en lichaamsgericht werken. Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling gaat hierin hand in hand met mijn ontwikkeling als therapeut. Via de driejarige basisopleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie bij Bodymind Opleidingen heb ik mijzelf een nieuw fundament kunnen bieden van waaruit ik in groeiende mate werk en leef.

Mijn afgestemdheid op jou, dieper weten en analytische blik bieden je de benodigde bedding om de blik naar binnen te richten en door je harnas heen te durven zakken. Door middel van gesprekken waarin de ontmoeting in het hier en nu centraal staat en lichaamsgerichte oefeningen ben je in staat om dichter naar jezelf toe groeien. Ook bied ik de mogelijkheid om ‘Breathwork’ te doen, een manier van ademhalen die toegang biedt tot het onderbewuste.

Voel je welkom om contact met mij op te nemen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen!


Contact
Joëlle Jaspers

  • Telefoon: 06-52314030
  • Website: www.psycholooginhilversum.nl
  • Email: