Rineke Wolters


GZ-Haptotherapeut

Je lichaam als verhalenverteller
Je lichaam laat je zien hoe het met je gaat en hoe je je voelt. Als haptotherapeut vind ik het een uitdaging om samen met jou op zoek te gaan naar wat jouw lichaam je vertelt. Om daar vervolgens naar te durven luisteren en te leren leven. Het gaat er bij de haptotherapie niet om dat je iemands anders wordt, maar dat je steeds meer jezelf mag zijn. Zodat je steeds meer mag vertrouwen op wie je echt bent. In de haptotherapie krijg je inzicht in je automatische patronen en kun je op eigen wijze ontdekken hoe je nieuwe mogelijkheden kan leren toepassen die beter bij je passen.
Sinds oktober 2016 werk ik als haptotherapeut op Zonnestraal. Tijdens mijn opleiding tot haptotherapeut heb ik nog meer gevonden waar ik naar op zoek was, verbinding en contact met anderen en daar heb ik mijn werk van mogen maken.

Achtergrond en opleiding
Naast haptotherapeut ben ik verpleegkundige en heb ik jaren in een ziekenhuis en als sociaalverpleegkundige bij de GGD gewerkt. Nu werk ik nog op het consultatiebureau als jeugdverpleegkundige Mijn uitdaging in dit werk is om ouders te bekrachtigen in hun opvoedrol en oog te hebben in wat ouders nodig hebben om hun kind in een veilige omgeving op te kunnen laten groeien.
Ik ben nieuwsgierig naar wat de ander beweegt. Zelf ben ik ook voortdurend in beweging. Letterlijk, door regelmatig hard te lopen, te fietsen en te wandelen in de natuur.

Registratie
Vereniging voor Haptotherapeuten (VVH)


Contact

  • discipline: Haptotherapie
  • telefoon: 06 42630403
  • email:
  • website: www.haptonomiehilversum.nl