Osteopaat Monique Hennipman Gezondheidscentrum InGang15 Hilversum    Monique Hennipman

Graag stel ik mij aan u voor:

Achtergrond en werkveld
Even voorstellen: Vanaf kinds af aan ben ik druk bezig met sporten. Na de HAVO was de opleiding fysiotherapie dan ook een logische keuze. Na de 4 jarige opleiding fysiotherapie afgerond te hebben in Utrecht wilde ik mij meer verdiepen in het menselijk lichaam en het behandelen van de oorzaak van klachten. De studie osteopathie was precies wat ik zocht.

Zodoende vertrok ik naar Gent om de fulltime opleiding osteopathie te volgen. Tijdens de opleiding in Gent ben ik werkzaam gebleven als fysiotherapeut in de weekenden en vakanties om de geleerde handelingen direct toe te kunnen passen. Na het afronden van de studie osteopathie aan de International Academy of Osteopathie ben ik voor een half jaar naar Zuidoost Azië vertrokken. Hier ben ik 3 maanden werkzaam geweest, in Phnom Penh, Cambodja, als fysiotherapeut in een weeshuis voor gehandicapte kinderen.

Ik ben nog altijd graag bezig met sport en behandel daarom ook graag sporters. Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om kinderen en volwassenen te behandelen. Het mooie van osteopathie is dat je zo veel meer mogelijkheden hebt om een klacht te behandelen dat het bijna op iedereen toepasbaar is.

Ik ben geregistreerd bij het NVO en het NRO hetgeen nodig is voor vergoedingen door de zorgverzekeraar.

Contact

  • discipline: Osteopathie
  • telefoon:06-46194166
  • email:
  • website:www.hennipmanosteopathie.nl